Individuele rondreis Botswana

Individuele rondreis Botswana

Vraag een offerte aan

Over deze reis

Botswana is het ongerepte Afrika, waar je grote populaties olifanten in hun natuurlijke habitat kunt observeren en ook de bekende watervallen de Victoria Falls kunt bezoeken. Dit is een individuele rondreis, wat betekent dat je beschikt over een privé gids, zonder aan te moeten sluiten bij een groep medereizigers. Je bent dus ook niet gebonden aan vaste afreisdata. Ideaal voor wie wil reizen in alle vrijheid.

Chobe: waar olifanten zich thuis voelen

Chobe National Park ligt in het noorden van Botswana. Bijna alle dieren die in Zuid Afrika leven komen er voor, met uitzondering van de neushoorn. Maar als er één dier is waar Chobe echt voor gekend is, dan is het wel de olifant. De olifantenpopulatie in Chobe is de grootste ter wereld. Maar je vindt er ook andere dieren, zoals buffels, impala’s, gnoes, zebra’s, giraffes en antilopes.
 

Victoria Falls: de breedste watervallen van Afrika

De Victoria Falls watervallen vind je in de Zambezi Rivier tussen Zambia en Zimbabwe. Het zouden de grootste watervallen ter wereld zijn en de breedste watervallen van Afrika. Vroeger werden ze door de plaatselijke bevolking Mo ku sa tunya musi genoemd, wat zoveel betekent als 'Daar waar er steeds rook opstijgt'. Je verblijft in een kleinschalige lodge zo dicht bij de Victoria Falls, dat je de verstuiving van de watervallen voelt tot in de tuinen van de lodge.
 

We helpen je graag verder

De prijs voor deze reis is op aanvraag. De tarieven kunnen verschillen afhankelijk van de reisperiode, omdat vluchtprijzen erg kunnen schommelen. Vraag dus zeker een offerte op maat via het aanvraagformulier rechts op deze pagina om de exacte prijs voor jouw voorkeurperiode te ontvangen. Goed om weten: de goedkoopste periode om deze reis te maken is tijdens de eerste drie weken van december.
Bekijk ook zeker het reisschema hieronder om een voorproefje te krijgen van de indrukwekkende reis die je te wachten staat.
 
Praktisch

Praktisch

Inbegrepen

  • internationale en plaatselijke vluchten
  • verblijf
  • maaltijden
  • vermelde excursies
  • begeleiding door persoonlijke gids/chauffeur

Exclusief

  • niet vermelde uitgaven
  • verzekeringen

Meer informatie

  • De prijzen kunnen verschillen afhankelijk van de reisperiode, omdat vluchtprijzen erg kunnen schommelen. Vraag dus zeker een offerte op maat om de exacte prijs voor uw voorkeurperiode te ontvangen.
  • TIP: De goedkoopste periode om deze reis te maken is de eerste drie weken van december:
  • Horizon Select

Individuele rondreis Botswana

Individuele rondreis Botswana

Vraag een offerte aan
 helpt je graag verder
 helpt je graag verder

helpt je graag verder

Selectair Travel Projects

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Leopoldlei 11
2220 Heist-op-den-berg