De impact van het coronavirus

De impact van het coronavirus

Deel dit artikel

Het coronavirus en de door de overheden genomen maatregelen hebben een grote impact op de maatschappij, economie en uiteraard ook de reissector. Uiteraard respecteren wij deze maatregelen in het belang van de algemene volksgezondheid.

Wat indien je een reis geboekt hebt?

We behandelen dossier per dossier en zullen je persoonlijk contacteren om je op de hoogte te houden van de impact of eventuele wijzigingen aan jouw reis. Hierbij wordt prioriteit gegeven aan de dossiers met een afreis tijdens de eerstvolgende periode. We stellen alles in het werk om je als klant voldoende en correct hierover te informeren.

Voor bepaalde bestemmingen is er reeds een negatief reisadvies. Voor de meest up-to-date informatie kan je steeds terecht op de website van Diplomatie België.
Op deze website van de FOD Economie kan je terecht voor meer informatie voor reizigers.

Kan je nog in onze kantoren zelf terecht?

Ook in de reissector zullen we tijdens het weekend, voorlopig tot 3 april, de kantoren moeten sluiten. Op weekdagen zal het kantoor voorlopig de normale openingsuren hanteren. Eventuele wijzigingen daarin worden zo snel mogelijk gecommuniceerd. We blijven uiteraard telefonisch bereikbaar en via mail, voor klanten die niet tot in ons kantoor kunnen komen.

Wij hopen uiteraard, samen met jou, dat de genomen maatregelen effectief zullen zijn in de bestrijding tegen het virus en dat we spoedig de normale activiteiten kunnen hernemen.

 helpt je graag verder
 helpt je graag verder

helpt je graag verder

Selectair Travel Projects

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Leopoldlei 11
2220 Heist-op-den-berg