Wintervakantie Lapland: Vanaf Brussel rechtstreeks naar het Hoge Noorden!

Wintervakantie Lapland: Vanaf Brussel rechtstreeks naar het Hoge Noorden!

Deel dit artikel

Wintervakantie Lapland: Vanaf Brussel rechtstreeks naar het Hoge Noorden!

Welkom in het mooie Lapland, waar de winter een magische greep heeft op dit sprookjesachtige gebied. Lapland, gelegen in het noorderlijkste deel van Scandinavië, is een paradijs voor avonturiers en natuurliefhebbers. In de winter verandert Lapland in een waar winterwonderland, met een dik pak sneeuw dat de uitgestrekte landschappen bedekt. Beeld je in dat je door een ansichtkaart loopt, met besneeuwde bossen, bevroren meren en majestueuze bergen die uit de verte oprijzen. Lapland biedt echter meer dan alleen een prachtig landschap, het is ook de thuisbasis van de Sami-bevolking. Laat je verwarmen door de gastvrijheid van de Sami, terwijl je luistert naar hun verhalen bij een knapperende haardvuur. Kijk jij al uit naar een betoverende wintervakantie in Lapland?

Winterse activiteiten
Een van de hoogtepunten van een winterse reis naar Lapland is het aanschouwen van het adembenemende noorderlicht. Laat je betoveren door dit natuurverschijnsel, waarbij dansende groene en paarse lichten de nachtelijke hemel verlichten. Ga op sneeuwscootersafari om het noorderlicht te spotten of slaap onder de sterren. Voor de avonturiers onder ons biedt Lapland talloze andere spannende activiteiten in de winter. Stap op een huskyslee en laat je voorttrekken door enthousiaste honden terwijl je door de met sneeuw bedekte bossen glijdt. Voel de adrenaline door je aderen stromen terwijl je op een sneeuwscooter over bevroren meren scheurt. Of ga ijsvissen en ervaar de rust en stilte van de natuur terwijl je wacht op je vangst.

 
Bezoek de kerstman in Rovaniemi
En laten we de kerstman niet vergeten! Lapland is de officiële thuisbasis van de kerstman en een bezoek aan zijn dorp, Rovaniemi, is een must voor iedereen die de magie van Kerstmis wil ervaren. Ontmoet de kerstman in eigen persoon, bezoek zijn postkantoor en geniet van feestelijke activiteiten die je zeker in de kerststemming zullen brengen.

Ontdek onze avontuurlijke reizen in Lapland:
Winter Adventure Saariselkä​
Family Adventure White Silence
 helpt je graag verder
 helpt je graag verder

helpt je graag verder

Selectair Travel Projects

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Leopoldlei 11
2220 Heist-op-den-berg