Africa it is

Africa it is

Deel dit artikel

Een safari met privéchauffeur, per vliegtuig, of met de huurwagen? Met of zonder strand? Wij helpen je graag op weg om de safari te kiezen die bij jou past.

Afrika spreekt je aan, maar je weet niet goed waar te beginnen bij het kiezen van een safari? Dat is begrijpelijk, want de mogelijkheden zijn onbeperkt. Hieronder krijg je alvast enkele voorbeelden om je op weg te helpen.

Rondreis met privéchauffeur of gids

Wil je een safari wil doen met privéchauffeur en gids? Dan zijn Kenia en Tanzania een goede keuze. Beide landen zijn prima geschikt voor vervoer met een privé chauffeur en gids. De gids spreekt Frans of Engels.  De prijs-kwaliteitsverhouding van de diensten die zij aanbieden zijn meestal erg goed. Vraag ons gerust om tips.

Zelf rijden met de huurwagen

Met een huurwagen die je vooraf in België kunt vastleggen, kun je de belangrijkste must see hoogtepunten van Zuid-Afrika en Namibië vlot bereiken. De wegen zijn goed, afstanden inschatbaar en de landschappen adembenemend en gevarieerd. Ook de lodges zijn hierop voorzien en checken elke dag of hun vertrokken gasten goed aangekomen zijn op hun volgende locatie. Dit soort safari noemen ze een "selfdrive".    

Een vliegsafari of "fly-in"

Zich al vliegend verplaatsen is de belangrijkste transportwijze in Botswana. Je beleeft er onvergetelijke momenten en fotoshoots doorheen de Okavango Delta. Ook Tanzania, Kenia, Namibië en Zuid-Afrika bieden heel wat comfort en mogelijkheden qua Fly-in Safari's.

Een korte safari (1 week)

Wil je in een korte reis van een week een safari maken, dan adviseren we Tanzania en Kenia. Botswana biedt eveneens mogelijkheden evenals het verst gelegen Afrikaanse land Zuid-Arika.

Safari en strand

Een ideale formule! Maak na je safari een verlenging van je Afrikaanse indrukken op een idyllische strandlocatie. Tanzania biedt met Zanzibar erg aantrekkelijke mogelijkheden evenals Kenia met Mombassa en Lamu. Zuid-Afrika wordt veel gecombineerd met Mozambique en Mauritius voor hen die van de schitterende accomodaties houden of snorkelen en duiken op hun to do lijstje hebben staan!

Een familiesafari

Mits de juiste keuze van accommodatie kan een safari-reis ook voor families met kinderen een unieke belevenis zijn.  Travel Projects stelt je dan ook graag een familiereis voor op de bestemmingen Kenia en Zuid-Afrika. De minimumleeftijden voor game drives zijn verschillend van lodge tot lodge. Eén ding staat vast, het wordt een onvergetelijke ervaring voor jou en je kinderen!      

Nog geen idee?

Weet je het niet zo goed? Kom langs in ons kantoor met privéparking of maak een afspraak via marita@travelprojects.be. We staan je graag bij met onze ervaring en reisadvies.

 helpt je graag verder
 helpt je graag verder

helpt je graag verder

Selectair Travel Projects

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Leopoldlei 11
2220 Heist-op-den-berg