Tips voor de perfecte huwelijksreis

Tips voor de perfecte huwelijksreis

Deel dit artikel

Wij helpen je bij het kiezen van de perfecte huwelijksreis.

Profiteer van mijn kennis

Ik bezocht de meest idyllische plaatsen en bestemmingen ter wereld om voor jou met de grootste zorg en kennis je ideale huwelijksreis samen te stellen. Tijdens een persoonlijk gesprek zoek ik een bestemming die past bij jouw wensen en budget en geef je tips op basis van mijn eigen ervaringen. Of je nu kiest voor een huwelijk op bestemming, een à la carte rondreis, een all- inclusive strandvakantie, een safari of een cruise: ik zorg er steeds voor dat het die reis wordt waar je altijd van gedroomd hebt.

Niet voor niets een klassieker: Mauritius

Mauritius was één van de eerste eilanden in de Indische Oceaan die reizigers aantrok op zoek naar rust. Niet alleen het prachtige strand op Mauritius was bepalend, maar ook de bergen, de interessante cultuur en het prettige levensritme. Je vindt op Mauritius luxe hotels met een uitstekende kwaliteit en service. Het is een heuse aanrader om uw huwelijksreis op Mauritius door te brengen. De meeste hotels op Mauritius bieden uitstekende honeymoonkortingen en andere aanbiedingen.  

De Seychellen: het Bounty-strand

Dicht tegen de evenaar liggen de Seychellen, een exotische droombestemming met volop ‘bounty-eiland romantiek’ voor een huwelijksreis. De Seychellen zijn een culturele smeltkroes, met een bijzondere vegetatie, zeldzame natuur, rustige stranden en een kristalheldere zee. Het summum voor een luxe vakantie.

De Malediven: een snorkel- en duikparadijs

De Malediven genieten wereldfaam om de vele idyllische eilanden - omringd door blauwe lagunes - de parelwitte zandstranden, veelkleurige koraalriffen en het rijkelijk bedeelde onderwaterleven. Deze bestemming leent zich uitstekend voor een duikvakantie, huwelijksreis of een luxe verwenvakantie. Op en top island chic, voor moderne loungende Robinson Crusoë’s of honeymooners: Travel Projects biedt je louter luxe kwaliteitsresorts op deze pareltjes in de Indische Oceaan.De Middellandse Zee: mooi weer dicht bij huis

Een huwelijksreis naar Griekenland is erg populair vanwege het vaak goede weer buiten de zomermaanden en de vele heerlijke eilanden voor een romantische strandvakantie. Huwelijksreis Griekenland is eveneens perfect voor wie strand en uitstapjes wil combineren of kiest voor een korte zonvakantie huwelijksreis gezien een vliegtijd van nog geen 4 uren.

De Caraïben: elk eiland is anders

De Caraïben met zijn prachtige stranden, wie droomt hier niet van als huwelijksreis bestemming?De luxueuze resorts op de Dominicaanse Republiek, de reggae dansen tijdens een adembenemende zonsondergang in Jamaica of je onderdompelen in het kristalheldere water van Cancun of aanschuiven aan een heerlijk buffet? Het kan er allemaal!

Bali: strand en een vleugje cultuur

Vrijwel niemand brengt een bezoek aan Indonesië zonder ook Bali, het Eiland der Goden aan te doen. Voor velen is dit eiland zelfs het enige reisdoel. Het eiland is erg bijzonder en uniek. De hindoeïstische cultuur is te zien aan de tempels, klederdracht, feesten en dansen op Bali. De sawa’s (rijstvelden) op Bali behoren tot de mooiste van Indonesië en er zijn vele prachtige stranden. Een huwelijksreis naar Bali is dan ook een onvergetelijke ervaring.

Frans-Polynesië: van Tahiti tot Bora Bora

Frans-Polynesië bestaat uit 118 eilanden, verspreid over 5 eilandgroepen. De schitterende schoonheid van de groene bergachtige eilanden met kristalheldere lagunes en parelwitte zandstranden maken dit gebied bijzonder geschikt voor uw huwelijksreis! Bora Bora, Tahiti en Moorea zijn de meest bekende eilanden. De hoteliers leggen de jonggehuwden in de watten!Out of the box: een safari

Een safaribestemming als huwelijksreis wordt steeds populairder. Terecht! Tijdens je huwelijksreis de ‘Big 5’ spotten, maar ook genieten van het samenzijn op witte stranden of eindeloze vergezichten? Landen tijdens een Fly en Drive op een airstrip midden de brousse. Overnachten in een luxueuze lodge na een maaltijd bij een kampvuur. Nagenieten op een idyllisch strand? Een safari is een belevenis die je je volle huwelijksleven bijblijft!

En waarom geen cruise?

Cruises, één van onze specialiteiten mogen natuurlijk niet ontbreken in dit overzicht! Niet alleen de bestemmingen die de schepen aandoen, de vorm van reizen en de luxe van uw suite op het schip, maken van cruisen op uw huwelijksreis een prima idee! Naast aantrekkelijke routes in o.a. de Middellandse Zee en Caraïben ook bijzondere expeditiecruises naar Antarctica en de Amazone.

Extra informatie nodig?

Wil je graag meer informatie over één van deze bestemmingen? Of misschien wil je wel trouwen in het buitenland en weet je niet goed hoe eraan te beginnen. Maak een afspraak en we bekijken alles rustig samen. Ik help je met alle plezier om de huwelijksreis van je dromen uit te stippelen.

 helpt je graag verder
 helpt je graag verder

helpt je graag verder

Selectair Travel Projects

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Leopoldlei 11
2220 Heist-op-den-berg