about

Over Ons

Deel dit artikel

Reizen zit in mijn bloed

Ik ben altijd al gepassioneerd geweest door reizen. Vanaf mijn achttiende begon ik de wereld te verkennen, en ik ben er sindsdien nooit mee gestopt. Ik ontdekte de mooiste plekken over de hele wereld. Zo deed ik kennis op die je niet in brochures of op het internet kunt vinden, zoals wanneer je het beste naar welke regio reist. En die kennis deel ik met mijn klanten, ondertussen al vijftien jaar lang.

Cruise-specialist

Bij het plannen van je vakantie, denk je misschien niet automatisch aan een cruise. Toch is dit een ideale manier om de wereld te verkennen. Er zijn zo veel verschillende schepen en mogelijkheden: van een groot schip met glijbanen voor gezinnen, tot een idyllisch zeilschip voor een romantische reis. Ik bezoek dan ook elk jaar verschillende schepen om mijn kennis van dit product nog te vervolmaken. Zo kan ik voor jou het beste schip selecteren en een antwoord geven op al jouw vragen.

Safari-expert

Je kunt gerust zeggen dat ik mij thuis voel in Afrika. Ik heb het continent zo vaak bezocht, dat ik perfect weet welke safari het beste past bij welke klant. Er is ook zoveel keuze: een rondreis met privéchauffeur of gids, een selfdrive (zelf rijden met een huurwagen), een fly-in safari (een rondreis per klein vliegtuig), een familiesafari of een combinatie met een strandvakantie. Er is een safari voor iedereen, en ik help je graag bij het maken van je keuze.

Huwelijksreizen

Je huwelijksreis is waarschijnlijk de meest memorabele reis die je ooit zult maken. Het is dan ook belangrijk goed na te denken over de bestemming én tijdig met de voorbereidingen te beginnen (minimum een half jaar op voorhand). Wie het slim aanpakt, kan bovendien flink besparen door gebruik te maken van speciale tarieven en kortingen. Ik begeleid je met alle plezier bij de zoektocht naar jullie gedroomde huwelijksreis. Lees hier alvast wat tips voor de perfecte huwelijksreis of advies voor wie wil trouwen in het buitenland.

Persoonlijk en à la carte

De ideale vakantie ziet er voor iedereen anders uit. Ik neem daarom bewust mijn tijd om een persoonlijk gesprek te voeren met elke klant. Alleen zo kan ik uit het enorme aanbod die reis selecteren waar jij gelukkig van wordt. En die reis mag gerust afwijken van wat er in de brochures staat. Persoonlijk reisadvies en een sterk à la carte aanbod: dat zijn mijn twee grootste troeven. Neem dus gerust contact op om een afspraak in te plannen of spring bij me binnen op kantoor. 

Tot binnenkort!


Marita

 helpt je graag verder
 helpt je graag verder

helpt je graag verder

Selectair Travel Projects

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Leopoldlei 11
2220 Heist-op-den-berg