Expert in huwelijksreizen

Expert in huwelijksreizen

Deel dit artikel

Je huwelijksreis is de mooiste en meest romantische vakantie van je leven. Bij Selectair Travel Projects begrijpen we hoe belangrijk dat is. We helpen je graag om je dromen en verwachtingen te realiseren.

Als geen ander weten we hoe belangrijk je huwelijksreis is!
Travel Projects helpt koppels graag om hun dromen en verwachtingen te realiseren. Marita Poortmans kan bogen op tientallen jaren ervaring in de realisatie van een romantische en onvergetelijke huwelijksreis of huwelijksverjaardag. Ze bereisde de meest idyllische plaatsen en huwelijksreisbestemmingen ter wereld om voor de vele verloofde koppels met de grootste zorg en kennis, hun ideale reis samen te stellen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens een persoonlijk gesprek, stellen we je onze reisideeën voor en dit op maat van uw wensen en budget. We kiezen voor jullie de juiste plek en geven insidertips over de bestemming of locatie. Of je nu kiest voor een huwelijk op bestemming, een à la carte rondreis, een huwelijksreispakketreis of een all- inclusive resort strandvakantie, een safari of cruise, we zorgen er steeds voor dat het die reis wordt, zoals jullie het steeds gedroomd hebben.

Zonder hierbij de speciale kortingen en extra voordelen die aan honeymooners geboden worden te vergeten! Jaarlijks vertrouwen talrijke koppels hun huwelijksreis aan ons toe en stappen koppels bij ons binnen die hun huwelijksverjaardag willen vieren op een idyllische bestemming!

Onze troeven


Wij bieden je zalige plekjes waar je heerlijk kunt ontspannen op witte, met palmen omzoomde, stranden en zwemmen in het kristalheldere water, avontuurlijke ontsnapt in wild romantische locaties en alles daar tussenin. Travel Projects biedt puur maatwerk en kent hierbij  geen regels, alleen mogelijkheden ...

Plan je huwelijksreis tijdig


Plan je huwelijksreis een jaar tot minimum een half jaar op voorhand. Dit garandeert een ruimere keuze en betere tarieven en biedt je ook de mogelijkheid om alle formaliteiten (als reispas, visum) en eventuele inentingen tijdig in orde te brengen. Op onze website vind je informatie over aan welke visum- of gezondheidsformaliteiten je op je droombestemming moet voldoen en vind je informatie over de meest geboekte honeymoonbestemmingen.

Maak een afspraak


Gezien we aan je huwelijksreis of huwelijksverjaardag onze uiterste zorg willen schenken, kun je steeds een afspraak met ons maken buiten de klassieke openingsuren. Zo kunnen we ongestoord je wensen bespreken.

Bel ons op het nummer 015 24 08 03.
Of stuur een mailtje op info@travelprojects.be

Tot binnenkort!

 helpt je graag verder
 helpt je graag verder

helpt je graag verder

Selectair Travel Projects

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Leopoldlei 11
2220 Heist-op-den-berg