Korte rondreis Canada zonder huurwagen

Korte rondreis Canada zonder huurwagen

Vraag een offerte aan

Over deze reis

In het Noordoosten van Canada vind je Halifax, een belangrijke havenstad. Het is een ideale bestemming voor wie geschiedenis en natuur wil combineren op vakantie. Halifax is namelijk de stad waar de slachtoffers van de Titanic heen zijn gebracht en velen begraven zijn. Maar je kunt er ook natuurpracht bewonderen tijdens een uitgebreid bezoek aan het Cape Breton Highlands National Park. Voor deze korte rondreis heb je geen huurwagen nodig. De verplaatsing tussen Halifax en Baddeck is voorzien per autocar, evenals de rondritten ter plaatse. De enige verplaatsing die je zelf voorziet ter is van en naar de luchthaven. De vluchten heen en terug zijn ook niet inbegrepen in de prijs. Vraag ons hiervoor gerust een offerte.

Uitstappen inbegrepen in de prijs:

Deluxe Historische Halifax City Tour (3 uur)
Samen met een gids/chauffeur maak je een rondrit in een trolley (zoals in San Francisco) door één van de meest unieke en boeiende steden in het Noord-Amerika. Hij vertelt je over de oorlogsjaren, de heldendaden en de heldenmoed van de inwoners van Halifax in de tijd van de Halifax Explosion.

Bekijk de historische gebouwen, de Titanic Begraafplaats, het Spring Garden Road gebied, het provinciehuis, de Old Town Clock, de St. Paul´s kerk, het stadhuis, de Grand Parade, het Government House, de drukke haven, Point Pleasant Park, de woonwijken, de universiteiten en nog veel meer. De rondleiding omvat de Victoriaanse Halifax Public Gardens en het Halifax Citadel National Historic Park (inkom inbegrepen).

Hele dag tour (8 uur) naar het Cape Breton Highlands National Park
De Cabot Trail is wereldberoemd als een van de laatste toegankelijke ruige gebieden aan de Noord-Atlantische kust. Het is meer dan alleen maar een weg. Het is een prachtig gebied met een unieke en fascinerende geschiedenis en cultuur, evenals een ruige natuurlijke schoonheid. Sit back, relax en geniet van het informatief commentaar gedurende deze 200 mijl lange trip rond en over de schitterende hooglanden van Cape Breton.

Een groot deel van de dag zal worden besteed aan het verkennen van Cape Breton Highlands National Park. Je hebt hier een grote kans om walvissen, adelaars, elanden, herten, beren en zeehonden te zien. Een bezoek aan het Whale Interpretation Centre in Pleasant Bay geeft je een enorme hoeveelheid aan informatie over deze schitterende dieren die leven in de oceanen rond het Cape Breton Island.

Je krijgt ook heel veel info over de vroege nederzettingen, de lokale cultuur en de natuurlijke geschiedenis van dit werkelijk opmerkelijke deel van Noord-Amerika.
Praktisch

Praktisch

Inbegrepen

 • 4 Overnachtingen op basis van logies
 • Deluxe Historic Halifax City Tour
 • Retourticket tussen Halifax en Baddeck
 • Volledige dag rondrit van de Cabot Trail
 • Documentatiemap met kaarten en informatie
 • Reisgids 'Oost-Canada' per dossier
 • Verplichte belastingen voor bezoekers naar Canada
 • BTW en bijdrage Garantiefonds Reizen

Exclusief

 • Internationale vluchten
 • Transfers van de luchthaven naar het hotel in Halifax en terug
 • ESTA-visum
 • Fooien aan de chauffeurs
 • Maaltijden, persoonlijke uitgaven, verzekeringen.

Meer informatie

Prijs op aanvraag.Je kunt dit arrangement perfect combineren met vluchten van Icelandair. We berekenen met plezier voor jou de prijs van een vliegticket. Je hebt geen huurwagen nodig, want de verplaatsing tussen Halifax en Baddeck is voorzien, net als de rondritten ter plaatse.

 • Gallia: Nova Scotia-Halifax

Korte rondreis Canada zonder huurwagen

Korte rondreis Canada zonder huurwagen

Vraag een offerte aan
 helpt je graag verder
 helpt je graag verder

helpt je graag verder

Selectair Travel Projects

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Leopoldlei 11
2220 Heist-op-den-berg